Skip to main content
home-page
home-page
Ontdek het thema

Wat vind jij van volgende ideeën voor de herinrichting van de Turnhoutsebaan?

Zitgelegenheid op de Turnhoutsebaan

Wat houdt dit idee net in?

Wens je enkele leuke plekjes om even uit te rusten op de Turnhoutsebaan?
Zoals bv. banken, stoelen of een picknickplek.
Geef dit idee dan jouw stem!

Heb jij een concreet voorstel op dit vlak. Laat ons dit weten via een reactie.

Laad eventueel een afbeelding op om je idee kracht bij te zetten

9
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Lijkt leuk
Hier en daar een bank is OK, maar niet zoals aan 't parkske! Een rechts van de parking, een links voor het standbeeld ( dus op 25 m van elkaar) en daat tegenover heb je bij bakker Dellafaille een bank en bij de Schoeters nog een! Da's dus naast elkaar?!?! 4 banken op een vierkant van 20 meter. Op de rest van de baan niks.
Hier en daar een zitbank, kan ge combineert worden met verkoeling (water en groen) Het maakt de Turnhoutsebaan aantrekkelijk voor kopers.
Zeker een zitbank hier en daar voor de oudere bezoeker, echter voor grote terrassen is de Turnhoutsebaan ongeschikt. Daarbij weet ik wel rustiger plekken in Schilde om even te relaxen. Maak de baan aantrekkelijk voor bezoekers en handelaren
Als hier en daar een AANGENAME rustplek voorzien is, denk ik dat er meer winkelende klanten zullen aangetrokken worden, omdat het dan interessanter is om van de ene winkel naar de andere te flaneren, in plaats van 1 winkel binnen te gaan en dan snel weer te vertrekken. Vooral mensen die slecht te been zijn zouden hier baat bij kunnen hebben, maar iedereen zou ervan kunnen genieten. Let er wel op dat een rustplek best wat verwijderd en/of afgeschermd ligt van het verkeersgebeuren, maar anderzijds ook goed zichtbaar en vlot bereikbaar vanaf de winkelkern. Het zal wél heel veel vindingrijkheid vergen om al die graag geziene functies op die beperkte ruimte bij elkaar te krijgen....
Een rustbank voor inwoners op leeftijd of die moeilijk te been zijn is zeker een pluspunt. Er moet goed nagedacht worden waar deze banken te plaatsen, ook het esthetische aspect mag men niet vergeten.
Ik wist niet dat de partij 'Groen' het in Schilde voor het zeggen had. Daar heb ik in elk geval niet voor gestemd. Er is in Schilde MEER dan groen genoeg. Het idee om een parkje te maken op een drukke verkeersas, vind ik waanzin.
NVA vist graag in de vijver van andere politieke partijen en stelt daar hun projecten op af, Groen is een gewillige visvijver als ze ook maar hun plaatsje in de gemeente krijgen.
Dit vind ik geen goed idee. Er is hiervoor niet genoeg ruimte.