Skip to main content
home-page
home-page
Ontdek het thema

Wat vind jij van volgende ideeën voor de herinrichting van de Turnhoutsebaan?

Fietsenstalling op de Turnhoutsebaan

Wat houdt dit idee net in?

Wens je praktische stallingen om tijdens het winkelen op een veilige manier je fiets achter te laten?
Geef dit idee dan jouw stem!

Heb jij een concreet voorstel op dit vlak. Laat ons dit weten via een reactie.

Laad eventueel een afbeelding op om je idee kracht bij te zetten

9
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Kan handig zijn, maat aan de kop van de Turnhoutsebaan komende vanuit Zoersel zijn toch al uitstekende fietsenstallingen?
Voorzie veilige stallingen en zorg ervoor dat er voor elk type fiets of gelijkaardig zacht vervoermiddel geschikte stallingen beschikbaar zijn.
Stevige beugels, om je elektrische fiets te beveiligen volgens de voorschriften van de verzekeringsmaatschappijen, zijn zeker een must. En deze verspreidt over gans de lengte van de Turnhoutsebaan. Ga eens een kijkje nemen in Sint-Antonius.
Zet de parkeerplaatsen dan wel niet zo lomp haaks op de rijbaan.
Het zou wel handig zijn, nu moet je met een buggy of als je met de hond gaat wandelen op het fietspad als er iemand zijn fiets voor de winkel plaatst.
Allen als je kan inschatten hoeveel er zeker nodig zijn , niets zo slordig als hopen fietsen die niet meer in de stalling kunnen en dan maar tegen elkaar geplaats worden , vallen en ook gemakkelijk weg te nemen zijn door wie even een fiets nodig heeft.
De meeste elektrische fietsen hebben een diefstalverzekering. Echter deze is rechtmatig als je, je fiets vastlegt aan een in de grond verankerde constructie. Dus zeker zulke constructies voorzien. Als we inwoners willen motiveren om met de fiets te gaan winkelen, is het noodzakelijk om deze fietsstallingen te voorzien.
Zolang het het uitzicht of de handelaars niet benadeeld
Zolang het niet ten koste van autoparkeerplaatsen gaat.