Skip to main content
home-page
home-page
Ontdek het thema

Wat vind jij van volgende ideeën voor de herinrichting van de Turnhoutsebaan?

Elektrische laadpalen op de Turnhoutsebaan

Wat houdt dit idee net in?

is er volgens jou nood aan elektrische laadpalen voor auto's en/of fietsen op de Turnhoutsebaan?
Geef dit idee dan jouw stem!

Heb jij een concreet voorstel op dit vlak. Laat ons dit weten via een reactie.

Laad eventueel een afbeelding op om je idee kracht bij te zetten

12
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

Niet op zijn plaats op de turnhoutsebaan .
Niet op zijn plaats langs een winkelstraat. De parkeerplaatsen worden voor lange tijd ingenomen. Parkeerplaatsen dienen sterk vermindert te worden.
Voor fietsen zeker! Dit moet waarschijnlijk heel goed te combineren vallen met de goede, veilige fietsenstallingen die er ook moeten komen. Voor auto's beter niet, behalve dan voor de gehandicaptenparkeerplaatsen, voor andere auto's kunnen er beter voldoende laadpunten voorzien worden op de parkings buiten de kern. Voorzie daar een goede (gratis) aansluiting met het (plaatselijke) openbare vervoer of eventueel een (gratis) pendeldienst.
Hoe stelt u zich dat voor? Met de laad kabel over het fiets/voetpad? Maak een overkomst met de vele supermarkten in Schilde, die hebben vrijwel allen ruime parkeergelegenheid
Een laadpaal is geen kost maar brengt op! Ons verzekeringskantoor zal in de toekomst 10 elektrische wagens hebben. Graag veel laadmogelijkheden. Bijvoorbeeld zoals de vroegere parkeermeters, op parking van OCMW, enz...
Laadpalen zijn enkel broodnodig voor bewoners van de straat, niet voor shoppers. Die wil je net de parkeerplaats zo kort mogelijk doen bezetten (ref. parkeerkaart)
Ja als je een park zou hebben met horeca gelegenheid waar mensen van ver naar toe zouden komen, anders weet ik niet wie daar zou gebruik zou van maken.
Zeer goed idee. Werk aub ook mee aan het Vlaams dekreet laadpalen enkel voor 100% elektrische voertuigen. Men vergeet ook dat er mensen wonen langs de Turnhoutsebaan of omgeving die niet beschikken over een garage. Dank u medeburgers voor het eeuwige egoïsme …
Laadpalen, zeker voor auto's zijn zeker GEEN goed idee. Laadpalen houdt in dat de mensen lang parkeren en dat is nu juist iets dat je niet moet nastreven in een winkel/doorgangsstraat zoals de Turnhoutsebaan. Stimuleer het kortparkeren, voor de winkels, en zet de laadpalen op de parkings voor langparkeren.
Volledig akkoord
Als binnenkort iedereen elektrisch zal rijden, moeten er wel voldoende laadpalen zijn.
Waanzin.
Dit statement is wel erg kortzichtig.